Novetats

03/05/2017
EXPOSICIÓ

PROTEGIR LA HUMANITAT, ACABAR AMB LA INDIFERÈNCIA

Organitzada per la CREU ROJA

Del 3 al 19 de maig

 

La Creu Roja mantindrà instal·lada l’exposició PROTEGIR LA HUMANITAT, ACABAR AMB LA INDIFERÈNCIA sobre la població refugiada, del 3 al 19 de maig. Aquesta exposició està especialment pensada per tractar aquest tema entre la població jove, ajudar a la seva reflexió i a entendre les circumstàncies i motius pels quals una persona ha de fugir del seu país, abandonant la seva llar en contra de la seva voluntat.


 

·         Us animem a que hi feu una visita i aprofiteu per treballar-ne els continguts, ajudant-vos amb el següent enllaç on hi trobareu informació més ampliada: conceptes, dades actualitzades, testimonis, etc.

http://obreelsulls.org/?utm_source=banner_signatura_ObreElsUlls_CLIC&utm_medium=banner_signatura_ObreElsUlls&utm_campaign=AccesWebsiteObreElsUlls

 

·         O sol·licitant-nos una visita guiada, (durada de l’activitat, 1’30 h.), a través del següent telèfon: 973 279938 o correu electrònic: cfigueras@creuroja.org.

 


L’exposició romandrà oberta DE DILLUNS A DIJOUS, DE LES 9 A LES 21 HORES I DIVENDRES, DE LES 9 A LES 15 HORES.

 

 

Obre els ulls! El nostre món es troba en constant evolució. La Humanitat es mou contínuament i els fenòmens migratoris conformen nous escenaris als quals cal donar resposta. Hem estat i som alhora un país emigrant i acollidor d’altres pobles.